آکاس

بازدید : 384
جمعه 22 اسفند 1399 زمان : 23:14

پوست این میوه برای مربا عالی می‌شود | طرز تهیه مربای بالنگ

بالنگ یا بادرنگ که به آن ترنج نیز گفته می‌شود جزو مرکبات بوده و ظاهر آن درشت و بیضی شکل با پوست زرد و دندانه‌دار است که در حالت نرسیده و کال پوست ‌آن سبز است. زیر لایهٔ رنگی پوست بالنگ گوشت سفیدی به ضخامت ۲ تا ۳ سانتیمتر یا بیشتر قرار دارد که مربای بالنگ از همین گوشت سفید تهیهٔ می‌شود. این میوه را می‌توانید به صورت تازه از میوه‌فروشی‌ها تهیه کنید یا پوست خشک شدهٔ آن را از عطاری‌ها بخرید. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این مربا بیشتر آشنا شوید.

منبع: https://acas.media/7606/پوست-این-میوه-برای-مربا-عالی-می%e2%80%8cشود-طر/

گیاهخوارها، همبرگر بخورید. | طرز تهیه همبرگر گیاهی با لوبیا سیاه
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 3

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
  • آرشیو لینک ها
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 31
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 1
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 19
  • بازدید کننده دیروز : 14
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 36
  • بازدید ماه : 354
  • بازدید سال : 354
  • بازدید کلی : 31803
  • کدهای اختصاصی