بالنگ یا بادرنگ که به آن ترنج نیز گفته میشود جزو مرکبات بوده و ظاهر آن درشت و بیضی شکل با پوست زرد و دندانهدار است که در حالت نرسیده و کال پوست آن سبز است. زیر لایهٔ رنگی پوست بالنگ گوشت سفیدی به ضخامت ۲ تا ۳ سانتیمتر یا بیشتر قرار دارد که مربای بالنگ از همین گوشت سفید تهیهٔ میشود. این میوه را میتوانید به صورت تازه از میوهفروشیها تهیه کنید یا پوست خشک شدهٔ آن را از عطاریها بخرید. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این مربا بیشتر آشنا شوید.
منبع: https://acas.media/7606/پوست-این-میوه-برای-مربا-عالی-می%e2%80%8cشود-طر/
گیاهخوارها، همبرگر بخورید. | طرز تهیه همبرگر گیاهی با لوبیا سیاه